FİLO KİRALAMA / LOJİSTİK HİZMETLERİ

FİLO KİRALAMA / LOJİSTİK HİZMETLERİ

Ülkemizde operasyonel kiralama sektörünün öncü markası ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA, uzun yıllara dayanan sektör deneyimi, güçlü finansal yapısı, Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsayan yaygın hizmet ağı ve profesyonel kadrosu ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunar. ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA müşterileri, araç kiralama hizmetiyle sınırlı kalmayarak; kapsamlı ve profesyonel bir filo yönetimi hizmeti de alırlar. Müşteri istek ve ihtiyaçlarının analiziyle başlayan operasyonel filo yönetimi sürecinde, ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA farklı sektörlerde yer alan kuruluşların iş modellerine en uygun çözüm alternatiflerini geliştirerek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle fark yaratır.

ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA, KOBİ’lerden kurumsal işletmelere kadar her ölçekte firmaya ve bireysel müşterilere, kiralama talebi kaç araç için olursa olsun, Türkiye’de satılan her marka ve model binek araçlarla geniş kapsamlı operasyonel filo kiralama hizmetleri sunar.

 

SINIRSIZ SEÇİM İMKANI

ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA, farklı marka ve model araçlardan oluşan güçlü filosu ile size geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi içerisinden, beklenti ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak alternatifleri sunar. ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA, istikrarlı yatırımlarına devam ederek filosunu çeşitlendirmekte ve hizmet ağını sürekli olarak geliştirmektedir.


PROFOSYONEL DANIŞMANLIK HİZMETİ

Araç tercihi aşamasında segment, marka ve model seçenekleri ilgili müşterilerini kapsamlı bir şekilde bilgilendiren uzman kadromuz, iş modelinizin detaylarını değerlendirerek size en uygun operasyonel filo yönetimi hizmet paketlerini oluşturur.

Profesyonellerinin sağladığı danışmanlık hizmetleri ile beklenti ve ihtiyaçlarınızı en üst seviyede karşılayacak ürün ve hizmet paketi alternatifleri size sunulur.

 

7/24 MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Hasar bildirimi ve acil durumlarda ARŞEM ENERJİ FİLO Müşteri Hizmetleri'ni 7 gün 24 saat kesintisiz olarak arayarak, çekme, kurtarma, seyahate devam, gerektiğinde konaklama gibi geniş kapsamlı bir hizmet yelpazesinden yararlanabilirsiniz.

 

PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ

Tüm Türkiye’yi kapsayan  anlaşmalı servis ağımız ile, size yaygın bir coğrafyada, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle, yüksek kalite standartlarında güvenilir ve hızlı hizmetler sunar.


HASAR YÖNETİMİ

Operasyonel filo yönetimi hizmeti aldığınız araçların hasar yönetimi, ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA Türkiye genelinde tüm bölgeleri kapsayan anlaşmalı servis ağı ve uzman ekibi tarafından hızla ve güvenle gerçekleştirilir. Son teknolojiye sahip sistemleri ve gelişmiş alt yapısı ile servis noktalarıyla bağlantı sağlayan firmamız, tüm işlemleri etkin ve zamanında takip ederek yüksek kalite standartlarında hizmetler sunar.

 

YEDEK ARAÇ HİZMETİ

ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA profesyonel filo yönetimi anlayışı, her durumda işinize kesintisiz olarak devam edebilmenizi sağlar. Türkiye genelinde aracınız ile ilgili herhangi bir nedenle yola devam edemediğiniz durumda, yaygın hizmet ağı ile ihtiyacınıza en uygun aracı size hızla ve güvenle sunar.


OGS / HGS YÖNETİMİ

ARŞEM ENERJİ FİLO KİRALAMA, tercih etmeniz durumunda HGS/OGS Yönetimi hizmetleri sunarak, araçlarınız için cihaz ve etiketlerin tedarik edilmesi ile ilgili bürokratik ve operasyonel süreçleri uzman ekibiyle sizin adınıza gerçekleştirir ve kolayca bu hizmetlerden yararlanmanızı sağlar.

 

FİLO TAKİP HİZMETİ

Tercihinize göre yararlanabileceğiniz filo takip hizmetleri sayesinde , filonuzda yer alan araçları 7 gün 24 saat sürekli takip ederek iş akışınızı optimize edebilirsiniz. Tercih edilen filo takip paketine göre araçların mevcut lokasyonları, sürücülerin sürüş özellikleri, araçların bakım/onarım durumları gibi birçok veriye özel yazılımlar sayesinde zahmetsizce erişebilir, bu sayede zamandan ve gereksiz maliyetlerden tasarruf ederek etkin bir filo yönetimi sağlarsınız.


Finansal Avantajlar

·         Araca ilişkin değişken giderler yerine sabit ve düzenli kira bedelleriyle nakit akışı etkin şekilde planlanabilir,

·         Bütçeleme avantajı sağlanır,

·         Araç satın alımı için gerekli yatırım ve kredi limitleri ana iş kolunda değerlendirilirken, finansman maliyeti azaltılır,

·         Kira ödemeleri gider yazılabilir ve ödenen KDV mahsup edilebilir,

·         Tüm bakım, onarım, kasko, vergi, lastik gibi operasyonel giderler kira bedeli içerisinde sabitlenerek bütçe dışı maliyet kalemlerinin riskleri ortadan kaldırılır.

 

Operasyonel Avantajlar

·         İş modeline ve ihtiyaca en uygun araç/hizmet paketi alternatifleri, uzman profesyonellerin danışmanlığıyla belirlenir,

·         Araçların takip ve yönetimi için ek bir insan kaynağı yatırımı gerekmez,

·         Ülke genelinde yaygın anlaşmalı servislerde yüksek marka standartlarında kesintisiz hizmet alınır,

·         Bakım , onarım, kaza, yol yardım gibi faaliyetlerin devamlılığını etkileyen faktörler, profesyoneller tarafından yönetilir ve kesintisiz işleyiş sağlanır,

·         Kiralama süresi çerçevesinde araç tedariğinden, sözleşmenin sonlanacağı tarihe kadar tüm bürokratik işlemler ve evrak takibi uzman ekipler tarafından gerçekleştirilir,

·         Kasko, sigorta, MTV gibi yükümlülükler operasyonel filo kiralama kuruluşu tarafından üstlenilir,

·         Muadil araç desteği ile faaliyetlerin her koşulda ve her yerde devamlılığı sağlanır,

·         Aracın hizmet dönemi sonundaki ikinci el değerlendirilmesiyle uğraşmaya gerek kalmaz.